Oznámení našim čtenářům

Milí návštěvníci našich webových stránek,

 

v souvislosti s koncem roku a vstupem do nového roku 2016 bychom vás rádi seznámili s našimi předpokládanými aktivitami. Mimo již existující naši činnost připravujeme zejména:

  • vydání 2. dílu knihy "Svět je jinak" a pokračování publikace "Sdělení Druhé strany",

  • zabýváme se koncepcí 1-3 letého cyklu "Alternativního vzdělávání", jehož cílem je postupné uvádění posluchačů do znalostí o podstatě Systému Universa. Součástí bude, pochopitelně, také původ a účel existence člověka a střídavé přechody jeho Duchovní podstaty mezi Nehmotným a hmotným prostředím Universa. Program počítá i s radami a návody pro jedince, kterým současný režim bytí v konzumní společnosti nevyhovuje a hledají řešení jak zdravě existovat i v tomto systému.

  • V nejbližší době budou k dispozici E-knihy (elektronická verze na internetu) pro ty, kterým čtení tištěných publikací nevyhovuje.

  • Video-nahrávky z našich přednášek jsou už nyní dostupné i na operačním systému "You Tube".

  • Samozřejmě budeme pokračovat, jako dosud, v komentování mediálně uváděných aktualit. Naše komentáře budou ale inovovány svým rozsahem. Budou koncipovány tak, aby seznámení s jejich obsahem nezabralo více jak 15 min. vašeho času a byly dostupné nejen na You Tube, ale také pro vaše mobily a tablety. Termíny těchto našich vstupů v intervalech 2-3 týdnů naleznete na našich webových stránkách. Tyto "krátké" aktuality budou kombinovány s dosavadní formou našich "Aktualit", a to vždy v případě, že pro vysvětlení a rozebrání komentovaného případu nepostačí 15 min.

Věříme, že naši snahu po uplatnění dalších forem námi předávaných sdělení přijmete se zájmem. Doufáme, že i vy ve větší míře uplatníte svoje názory k našim informačním vstupům a projevíte svá přání k čemu byste rádi slyšeli/viděli náš komentář.

 

Nyní nám už jen dovolte, abychom vám popřáli ničím nerušený a z vašeho pohledu šťastný vstup do nového roku, také aby vaše bytí se ve zdraví naplňovalo podle vašich představ.

 

Kolektiv tvůrců webových stránek www.svetjejinak.cz z obou prostředí Universa.